Gitaarles voor Jongeren

Gitaarschool Hilda Veen geeft wekelijks gitaarles aan jongeren tot 19 jaar in Bavel, Terheijden en Teteringen. De lessen zijn zo ingericht dat je al vanaf de eerste les liedjes kunt spelen op de gitaar. Daarnaast leer je ook gelijk akkoorden spelen aan de hand van jouw favoriete nummers. Je leert gitaarspelen met plezier en op je eigen niveau van noten of tabs.

Over het lesprogramma

Vanaf les 1 leer je gelijk muziek maken. In het begin spelen we van cijfers zodat jij je aandacht helemaal op je houding en vingers kunt richten en er geen lastige noten tussen zitten. Daarna gaan we over op spelen van noten, tabs en akkoorden, maar steeds blijft centraal: met plezier muziek maken op jouw niveau. Veel lesmateriaal is in drie partijen opgebouwd zodat je al vanaf het begin leert om samen te spelen met elk een eigen partij net als in een echte band.

De lessen zijn wekelijks 15 of 30 minuten. Vanaf 16+ is er ook de mogelijkheid om eenmaal per twee weken 30 minuten les te krijgen.

Als je leer- en concentratieproblemen hebt is dat geen probleem want dan wordt het lesmateriaal op jouw niveau aangepast.

Een aantal keren per jaar geven we een optreden. Bijv. Bavel Anno in Bavel, Traaijerie in Terheijden, diverse kerstmarkten, verzorginghuizen en soms op scholen, in winkels of bij mooi weer op straat.

Klaar voor een gratis proefles?

Schrijf je nu in