Over Hilda Veen

Mijn naam is Hilda Veen, geboren (1963) en opgegroeid in Friesland.

Na mijn opleiding VWO ben ik gaan studeren aan het Conservatorium in Leeuwarden en heb mijn Bachelor diploma Klassiek Gitaar behaald. Daarnaast heb ik mijn studie als dirigent voor Harmonie Fanfare & Brassband afgerond met een diploma.

Na mijn HBO opleiding heb ik nog de post HBO opleiding Muziekeducatie Primair Onderwijs gevolgd zodat ik ook in basisscholen muziekles kan geven.   Als gitaardocente was ik jarenlang werkzaam bij muziekschool Amadeüs Oudenbosch. Helaas ging deze muziekschool door bezuinigingen failliet en ben ik als ZZP’er verder gegaan met mijn eigen muziekschool waar ik wekelijks gemiddeld 60-70 kinderen lesgeef.    Daarnaast ben ik koordirigente.   Inmiddels heb ik meer dan 25 jaar leservaring en geef ik nog steeds met veel plezier les. Als moeder van 4 kinderen heb ik ruime ervaring om met kinderen in verschillende leeftijdsfasen om te gaan.

Naast reguliere lessen heb ik mij tevens gespecialiseerd in het lesgeven aan kids met leer- en concentratieproblemen en hiervoor een lesmethode ontwikkeld.

Klaar voor een gratis proefles?

Schrijf je nu in