Gitaarles voor

Kinderen

  • Met plezier muziek maken op je gitaar op je eigen niveau van noten of tabs
  • Al vanaf de eerste les liedjes spelen
  • Vanaf het begin akkoorden spelen
  • Liedjes van Youtube end. qua melodie of akkoorden of om mee te zingen
OVER HET LESPROGRAMMA
Vanaf les 1 leer je gelijk muziek maken. In het begin spelen we van cijfers zodat jij je aandacht helemaal op je houding en vingers kunt richten en er geen lastige noten tussen zitten.  Daarna gaan we over op spelen van noten, tabs en akkoorden, maar steeds blijft centraal: met plezier muziek maken op jouw niveau. Veel lesmateriaal is in drie partijen opgebouwd zodat je al vanaf het begin leert om samen te spelen met elk een eigen partij net als in een echte band.

 

Zit je in groep 8 of op de Middelbare dan kun je ervoor kiezen om op elektrisch gitaar les te krijgen. Ben je jonger dan oefen en speel je op je eigen akoestische gitaar en neem ik zo nu en dan een bas- en een elektrische gitaar mee zodat je op de les daarop mag spelen, als je dat leuk vind (niet verplicht).

De lessen duren kort zodat je heel geconcentreerd bezig bent. Als je leer- en concentratieproblemen hebt is dat geen probleem want ik heb het lesmateriaal speciaal aangepast zodat je gewoon mee kunt doen.

Een aantal keren per jaar geven we een optreden. Bijv. Bavel Anno in Bavel, Traaijerie in Terheijden, diverse kerstmarkten, verzorginghuizen en soms op scholen, in winkels of bij mooi weer op straat.

Klaar voor een proefles?