Gitaarles voor kinderen

Gitaarschool Hilda Veen geeft gitaarles aan kinderen tot 13 jaar in Bavel, Terheijden, Teteringen en Zevenbergen. De lessen zijn zo ingericht dat kinderen al vanaf de eerste les liedjes en akkoorden kunnen spelen. Het gitaarspelen wordt spelenderwijs aangeleerd doormiddel van noten lezen en het naspelen van hun favoriete songs van YouTube. 

Over het lesprogramma

Vanaf les 1 leer je gelijk muziek maken. In het begin spelen we van tabs (cijfers) zodat jij je aandacht helemaal op je houding en vingers kunt richten en er geen lastige noten tussen zitten.  Daarnaast leer je natuurlijk ook akkoorden. Steeds staat centraal: met plezier muziek maken op jouw niveau. Je kan zowel akoestisch als elektrisch gitaar spelen. Je mag altijd aangeven als je een liedje van Youtube wilt leren. Dus je bepaalt voor een groot deel zelf je lesdoel.

Zit je in groep 8 of op de Middelbare dan kun je ervoor kiezen om op elektrisch gitaar les te krijgen. Ben je jonger dan oefen en speel je op je eigen akoestische gitaar en neem ik zo nu en dan een bas- en een elektrische gitaar mee zodat je op de les daarop mag spelen, als je dat leuk vind (niet verplicht).

De lessen duren kort zodat je heel geconcentreerd bezig bent. Als je leer- en concentratieproblemen hebt is dat geen probleem want ik heb het lesmateriaal speciaal aangepast zodat je gewoon mee kunt doen.

Een aantal keren per jaar geven we een optreden. Bijv. Bavel Anno in Bavel, Traaijerie in Terheijden, diverse kerstmarkten, verzorginghuizen en soms op scholen, in winkels of bij mooi weer op straat.

Klaar voor een gratis proefles?

Schrijf je nu in